Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Название: Лікування зору у дітей: які методи найефективніші? [Версия для печати]

Автор: ерика4    Время: 2024-5-29 22:00
Название: Лікування зору у дітей: які методи найефективніші?
Привіт усім! Хтось може поділитися досвідом лікування зору у дітей? У моєї доньки нещодавно виявили проблеми із зором, і я хотів би дізнатися, які методи найкраще допомагають. Чув про різні варіанти, але не можу визначитися. Що краще: окуляри, контактні лінзи чи, можливо, є якісь спеціальні вправи? Дуже потрібна ваша порада!
Автор: jayakid334    Время: 2024-5-29 22:07
Ми теж стикалися з проблемами зору у нашої доньки. Вона мала короткозорість, і лікар порадив нам пройти апаратне лікування зору у дітей. Це лікування включає різні методи, такі як використання спеціальних приладів та комп'ютерних програм для тренування зору. Результат нас дуже порадував. Після кількох сеансів її зір значно покращився. Крім того, вона тепер з задоволенням виконує вправи для очей вдома. Це дійсно ефективний метод, особливо для дітей. Раджу  розглянути цей варіант, адже апаратне лікування допомагає покращити зір без хірургічного втручання та носіння окулярів.
Автор: Liwa    Время: 2025-7-4 12:57
Теж маємо проблеми. Зараз в Дніпрі шукаю хорошого офтальмолога.

Добро пожаловать Новый одесский форум ОдессаМАМА.net (https://www.odessamama.net/) Powered by Discuz! X3.1