Название: видавництво для замовлення якісних українських книг [Версия для печати] Автор: Edelai Время: 2025-4-21 15:42 Название: видавництво для замовлення якісних українських книг Шукаю видавництво для замовлення якісних українських книг. Мене цікавить як класика, так і сучасні твори українських авторів. Якщо хтось замовляв такі книги, то буду вдячний за поради, куди звертатися, аби не помилитися з вибором!
Автор: Gamboo Время: 2025-4-21 16:54
Привіт! Якщо ти шукаєш видавництво, яке випускає якісні українські книги, то однозначно рекомендую Фоліо. Я сам натрапив випадково на них, замовив кілька видань — як класичних українських авторів, так і сучасних письменників, залишився задооволений. Вони створюють чудові книги, що виглядають не просто як звичайні друковані матеріали, а справжні витвори мистецтва. Кожна книга не тільки має гарний зміст, а й чудово оформлена: якісний папір, чіткий друк, яскраві обкладинки. Коли отримуєш книгу від них, відчувається, що до неї поставилися з максимальною увагою.
Добро пожаловать Новый одесский форум ОдессаМАМА.net (https://www.odessamama.net/)