Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Думаю над лазерною епіляцією у Києві

[Скопировать ссылку]
Дівчата, мені терпець вже обірвався користуватися бритвою. Постійні порізи, подразнення, ці червоні точки, просто жах. А літо ж уже ось-ось! Та і зараз, коли вдягаю плаття, відчуваю себе якось некомфортно, бо шкіра після бритви виглядає не дуже. Думала про креми, але результат ненадовго, воском не наважувалась, боюсь болю.
Серйозно розглядаю лазерну епіляцію. Може, хтось уже робив у Києві? Поділіться досвідом, будь ласка. Я не знаю, з чого почати, де не боляче, і щоб потім не пошкодувати
Первый
Опубликовано Вчера 23:09 | Сообщения автора
Ой, я тебе дуже розумію! У мене така сама історія. Бритва - це як замкнене коло. Один день гладенька - три дні свербіж і прищики. А якщо ще й трохи на сонце вийдеш - усе червоне й болюче.
Мені ще мама казала: "Сходи вже на ту лазерну, ну скільки можна мучитись?" Але я теж поки тільки думаю. Бо наче й дорого, і не розумію, як обирати салон, і чи всім вона підходить.
Тож я з цікавістю почитаю відповіді! Дівчата, хто вже робив - відгукніться
Второй
Опубликовано Вчера 23:11 | Сообщения автора
Я пройшла цей шлях і можу чесно сказати - лазерна епіляція змінила моє життя. Почала два роки тому, зараз просто кайфую. Найперше - це ніякого подразнення, ніяких врослих волосин, ніякого щоденного бриття!
Рекомендую звернути увагу на EpiLaser у Києві ось посилання. У них сучасне обладнання,  ELOS і 3D. Без болю, чесно.
Мені підійшло одразу, бо в мене і світле волосся на руках, і темніше під пахвами - вони все видаляють.  Там і акції бувають!
Третий
 Автор| Опубликовано Вчера 23:12 | Сообщения автора
О, дякую, що поділилася! Бо якраз хвилювало — в мене на руках теж досить світле волосся, і я читала, що не всі лазери його беруть. А ще страшно, що буде боляче — в мене низький поріг болю.
А скільки процедур тобі потрібно було, щоб був стабільний результат? І як швидко почала бачити ефект?
5#
Опубликовано Вчера 23:13 | Сообщения автора
Я почала з пахв, спеціально, щоб перевірити, як воно буде. До речі, дуже рекомендую саме так і зробити! У них є напрям: лазерна епіляція пахв https://epilaser.com.ua/ua/epilyaciya-podmishek/ тут деталі.
Після першої процедури вже бачиш зміни, волосся росте рідше і повільніше. У мене після 3-х процедур було мінімум волосся, а після 5 практично ідеально. І все це  без опіків, печіння і з приємною атмосферою в салоні.
Пробувала й ноги згодом, тепер тільки шкодую, що не зробила раніше!
6#
Опубликовано Вчера 23:14 | Сообщения автора
Слухай, а як з підготовкою? Там щось треба особливе  голити, не засмагати, не пити каву?  Бо я вже бачу себе панікуючою за день до. І ще  після скількох процедур можна реально не турбуватись? Чи раз на рік треба буде ходити далі?

7#
Опубликовано Вчера 23:15 | Сообщения автора
Так, є кілька нюансів. Перед процедурою потрібно голити зону, яку будеш обробляти, але не воском і не епілятором, лише бритвою. І бажано за добу. Також не можна засмагати за кілька днів до і після, краще планувати в міжсезоння або уникати активного сонця.
Щодо результату, у мене тримався стабільно понад рік, потім зробила одну підтримуючу процедуру і все. Тобто не треба бігати щомісяця, як до косметолога!
8#
 Автор| Опубликовано Вчера 23:15 | Сообщения автора
Це все звучить дуже переконливо, чесно. Під пахвами — якраз ідеальний варіант для старту, щоб звикнути. Тим паче, якщо там швидко видно результат.
Я зараз зайшла на сайт EpiLaser — реально виглядає професійно, і відгуки класні. Думаю, запишусь вже найближчим часом. Якщо буде боляче — буду згадувати твої слова, що "змінило життя"
9#
Опубликовано Вчера 23:16 | Сообщения автора
В інтернеті одні й ті ж фрази всюди, а тут живий досвід, записуйтесь!
10#
Опубликовано Вчера 23:17 | Сообщения автора
До речі, я теж погуглила, у EpiLaser реально багато філій. Я ближче до Нивок живу, так що зручно буде. А якщо ще й безболісно — я вже морально готова
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-5-1 09:13 , Processed in 0.061071 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку