Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Автобус зі Львова в Мадрид

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 2025-6-20 10:22:13 | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Планується подорож до Іспанії, але не хочеться летіти. Цікавить, чи існує зручний автобусний рейс зі Львова до Мадрида, і хто взагалі займається перевезеннями на цьому напрямку. Важливо, щоб було комфортно й без пересадок.

Первый
Опубликовано 2025-6-20 10:45:29 | Сообщения автора
Привіт. Якщо шукаєте надійний спосіб дістатись до Іспанії, варто звернути увагу на GrandesTour — ціни, розклад на автобус рейсом Львів - Мадрид зможете подивитися за посиланням. Компанія пропонує прямі рейси без пересадок із сучасним сервісом: комфортні крісла з регулюванням, Wi-Fi Starlink, розетки, кондиціонер, туалет і мультимедіа. У дорозі є гарячі напої, а персонал слідкує за чистотою та порядком. Більшість рейсів прибувають вчасно, а атмосфера всередині сприяє відпочинку навіть під час тривалої подорожі.
Второй
Опубликовано 2025-7-7 14:14:41 | Сообщения автора
Так, зручно добиратися автобусом зі Львова до Мадрида без пересадок — є кілька перевізників із прямими регулярними маршрутами
Третий
Опубликовано 2025-7-7 15:04:13 | Сообщения автора
Особисто я користувалась послугами ось цього перевізника — https://www.eurobuslines.com.ua/ — і залишилася дуже задоволена. Автобуси комфортні, зручні сидіння, чисто, є Wi‑Fi, розетки, туалет. Водії ввічливі й професійні, рейс проходить спокійно та без затримок. Рекомендую для далеких подорожей по Європі, особливо якщо не хочеться летіти літаком.
5#
Опубликовано Позавчера 08:43 | Сообщения автора
Так, зручно добиратися автобусом зі Львова до Мадрида без пересадок — є кілька перевізників із прямими регулярними маршрутами

Ви праві. Тому варто обирати варіанти саме серед таких компаній і шукати білети за вигідною ціною онлайн
6#
Опубликовано Вчера 16:08 | Сообщения автора
Ви праві. Тому варто обирати варіанти саме серед таких компаній і шукати білети за вигідною ціною онлайн

Мені здається, що багато хто з нас саме такий варіант для себе і практикує. Я так само бронюю та викупаю квиточки на автобус онлайн і мені так набагато зручніше. Автору питання раджу детальніше на сайті вивчити усі можливі варіанти. Зручне пошукове меню точно допоможе визначитись та купити квиточки за вигідною ціною
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-7-31 16:52 , Processed in 0.544553 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку