Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Де придбати якісні коврики в Октавію?

[Скопировать ссылку]
Підкажіть, будь ласка, де зараз краще купити ева коврики в машину? Розглядаю щось якісне, бажано з хорошими кріпленнями, бо на попередніх постійно ковзали під ногами. Маю Skoda Octavia A7, хотів би, щоб були і в багажник, і на задній ряд. Цікавить, щоб не тільки гарно виглядали, але й були функціональні, не збирали бруд по всьому салону, і легко чистилися. Можливо, є якісь перевірені магазини чи виробники?

Третий
Опубликовано Вчера 14:36 | Сообщения автора
сообщение изменено Felinard в 2025-7-18 14:38
Так, я якраз помітив, що багато хто продає типу універсальні ева килимки, але виглядає, що це не дуже практично. Подивився на кількох сайтах, у когось ціна низька, але ні підп’ятника, ні перемички нема, а в інших навпаки — дорого, але без реальних фото. Ще цікаво, чи хтось замовляв із логотипами авто чи металевим підп’ятником - виглядає солідно, але чи воно того варте? Хочу знайти щось, що справді довго прослужить, і щоб не довелося перезаказувати через пару місяців.

Я вже давно на ева-ковриках і перепробував кілька фірм, але зупинився на EVASOTA. Там реально великий вибір - є комплекти на будь-яку частину салону, плюс до багажника окремо. Замовляв комплект Elite, там і підп’ятник металевий, і шильдик із логотипом авто, і кріплення на місці, нічого не з’їжджає. Зробили чітко по моїй моделі (в мене Ford Focus), все стало як влите. Вони ще й під замовлення роблять, можна вибрати колір коврика, окантовки, навіть структуру (соти або ромби). Доставили швидко, менеджер сам подзвонив і все уточнив. Можеш подивитись коврики - https://evasota.com/ Якість топова, вже рік катаюсь, вони як нові. Якщо шукаєш нормальний варіант, то раджу почати саме з EVASOTA, там точно не пожалієш.

Второй
 Автор| Опубликовано Вчера 14:27 | Сообщения автора
сообщение изменено Tarmanan в 2025-7-18 14:39
Так, я якраз помітив, що багато хто продає типу універсальні ева килимки, але виглядає, що це не дуже практично. Подивився на кількох сайтах, у когось ціна низька, але ні підп’ятника, ні перемички нема, а в інших навпаки, дорого, але без реальних фото. Ще цікаво, чи хтось замовляв із логотипами авто чи металевим підп’ятником - виглядає солідно, але чи воно того варте? Хочу знайти щось, що справді довго прослужить, і щоб не довелося перезаказувати через пару місяців.
Первый
Опубликовано Вчера 14:26 | Сообщения автора
Я колись брав через OLX, але якість була така собі, підп’ятник відвалився через місяць, а самі коврики швидко втратили форму. Тепер орієнтуюсь лише на перевірені бренди. ЕВА матеріал крутий, бо легкий і не пахне, але важливо, щоб вирізка була чітка під конкретну модель авто, інакше коврики не прикривають частину підлоги, особливо на задньому ряду. Ще обов’язково дивись, щоб були кріплення і перемичка на тунель, без неї весь сенс втрачається, особливо взимку.

Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-7-19 00:55 , Processed in 0.043018 second(s), 15 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку