|
сообщение изменено Felinard в 2025-7-18 18:58
Я от і думаю, чи краще одразу звернутись у кілька місць чи шукати вже по відгуках, а тоді йти на консультацію. Бо ціни зараз всюди різні, і розібратись складно. А ще боюсь нарватися на таких, що обіцяють золоті гори, а потім проблеми. Якщо чесно, для мене важливо, щоб усе було прозоро - і по вартості, і по процедурі. А головне - щоб лікарі мали досвід і не експериментували на мені.
О, ти в правильному напрямку шукаєш. Якщо реально хочеш якісну дентальну імплантацію https://rm.if.ua/service/implant ... mplantacziya-zubiv/ подивись цю клініку сучасної стоматології “Royal Dental”. Вони в Івано-Франківську та в Чернівця. Працюють давно, мають крутий досвід, і головне - професійний підхід. Я був там, все чітко: запис, консультація, пояснення по етапах, ціни не з неба. У них можна навіть онлайн-консультацію взяти, якщо не хочеш одразу їхати. А ще круто, що роблять усе на сучасному обладнанні, від КТ до фінальної коронки. Відгуки, і фото робіт, і спеціалісти представлені. Подзвони до них, розкажеш свою ситуацію, а далі вже сам вирішиш. Але серйозно, я б не писав, якби не був впевнен в них.
 |
|