Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Одежда

[Скопировать ссылку]
11#
Опубликовано 2025-4-8 15:53:24 | Сообщения автора
Меня интересует качественная мужская верхняя одежда. На каких сайтах такую лучше заказывать?
12#
Опубликовано 2025-4-10 00:18:54 | Сообщения автора
Якщо ви шукаєте якісний чоловічий верхній одяг, я б порадив звернути увагу на перевірені онлайн-магазини, які спеціалізуються на брендових колекціях або мають широкий асортимент.
Один із варіантів — Rozetka, де представлений великий вибір курток, пальто, шкіряних виробів і пуховиків для чоловіків https://rozetka.com.ua/ua/1162070/c1162070/ Вони мають розширену фільтрацію товарів, що дозволяє легко вибирати за брендом, матеріалом, ціною чи стилем. Також зверніть увагу на магазини, як Lamoda або eBay, якщо ви хочете знайти варіанти з міжнародних брендів або розпродажі.

13#
Опубликовано 2025-4-11 09:28:41 | Сообщения автора
Меня интересует качественная мужская верхняя одежда. На каких сайтах такую лучше заказывать?

При выборе качественной куртки я бы фокусировала своё внимание в первую очередь на тех производителях, которые себя давно хорошо зарекомендовали. Пример могу дать - немецкий бренд BRAGGART, он в Украине реально успел многим полюбиться. Выпускает очень качественные куртки мужские https://braggart.ua/kurtki-muzhskie/ разного стиля и фасона. Вот с изучения его коллекции я бы вам и советовала начинать
14#
Опубликовано 2025-4-11 09:40:17 | Сообщения автора
Спасибо вам большое за советы)) будем выбирать
15#
Опубликовано 2025-4-14 23:05:47 | Сообщения автора
Kasta.ua — мій улюблений маркетплейс для покупки жіночого одягу. Тут завжди величезний вибір красивих платтів, спідниць, футболок, які чудово підкреслюють жіночність. Саме зараз обираю собі новинки до теплого сезону. Дуже зручно, що на сайті є розпродажі, акції та швидка доставка.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-7-25 17:02 , Processed in 0.078974 second(s), 12 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку