Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Картридж для хрос 5

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 2025-5-19 11:49:29 | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Може хтось підкаже, який саме картридж підійде для XROS 5? Перечитав купу описів, але чим більше читаю, тим більше заплутуюсь. Там є якісь версії на 0.6, 0.8, 1.0 Ом, ще й згадуються якісь COREX. Що з цього краще підійде для звичайного щоденного використання з не дуже рідкою рідиною? Не хочеться помилитись і замовити щось, що не підійде. Можливо, ще хтось стикався з проблемою протікання — які картриджі в цьому плані надійніші?
Первый
Опубликовано 2025-5-19 11:51:10 | Сообщения автора
Привіт! Сам нещодавно шукав щось схоже, тож ділюсь своїм досвідом. У мене теж XROS 5, і пробував різні картриджі. Особисто мені найбільше зайшов варіант на 0.8 Ом — здається, він ідеальний баланс між смаком і паром, і при цьому не так швидко витрачає рідину. З COREX варіантом пар трохи тепліший, але теж непоганий. Щодо протікань — були з 1.0 Ом, але, можливо, то просто бракована партія.
Второй
Опубликовано 2025-5-19 11:58:58 | Сообщения автора
Я теж використовую 0.8 Ом уже кілька місяців — усе стабільно, смак яскравий. Але важливо ще дивитись, яку саме рідину використовуєш. Якщо 50/50 або ближче до MTL — тоді цей варіант оптимальний. А от з 70/30 вже краще 0.6 Ом брати.
Третий
Опубликовано 2025-5-19 12:04:17 | Сообщения автора
COREX технологія справді покращує смак, але з мого досвіду — різниця відчутна тільки на свіжому картриджі. Щодо протікання — найчастіше буває, якщо неаккуратно заправити або надто різко затягуватись. Щодо вибору картриджа для XROS 5 — дійсно, все залежить від того, які саме відчуття від паріння тобі ближчі. Якщо ти шукаєш щось для щоденного використання, і при цьому хочеш баланс між насиченим смаком та економним витрачанням рідини, то рекомендую звернути увагу саме на картриджі 0.8 Ом. Вони стабільні, рідко протікають і добре передають смак. У вейп шоп магазині Бамбук представлено велику різноманітність рідин, pod систем, вейпів та комлектуючих до них. Це дозволяє обрати саме те, що найкраще підійде до твоїх звичок. Наприклад, картридж Vaporesso XROS POD COREX 3.0 https://bambuk.org/kartrydzh-vaporesso-xros-pod-corex-3.0/ має оновлену технологію нагрівального елементу, що забезпечує кращу подачу смаку й довший термін служби. Якщо вибираєш між різними Омами — 0.6 дасть більше пари, але й рідини піде більше. А 1.0 — навпаки, економічний, але менш насичений. Зваж усі фактори — тип рідини, частоту використання, стиль паріння — і тоді обрати буде набагато легше.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-6-1 22:22 , Processed in 0.068451 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку