Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

майже дійшли до розлучення

[Скопировать ссылку]
У мене таке було: ми з чоловіком вже майже дійшли до розлучення. Все було наче нормально — без зрад, без скандалів, але відстань між нами така, що хоч плач. Пішла до Лебедєвої Тетяни сама, бо не могла вже більше варитися у цій тиші. На сесіях вона дуже чітко пояснювала, чому ми не чуємо одне одного. Не критикує, не тисне — просто ставить такі питання, після яких сам починаєш бачити, де що пішло не так. Зараз уже ходимо разом, хоча він спочатку був категорично проти. Але після другої зустрічі сам почав говорити більше, ніж за останні два роки.
Первый
Опубликовано Вчера 21:50 | Сообщения автора
Було схоже — ми жили, ніби на паузі: ніби нічого поганого, але радості нуль. Я довго думала, чи є взагалі сенс кудись іти, але натрапила на сімейний психолог у Запоріжжі Лебедєва Тетяна  — там класно пояснюється, які умови взагалі потрібні для близькості, і я зрозуміла, що в нас не вистачає навіть базових речей. Після того я записала нас до психолога, бо якби не зрушили з місця — втратили б усе. Це не легко, але хоча б щось почало рухатись, і вже не так страшно.
Второй
 Автор| Опубликовано Вчера 21:58 | Сообщения автора
Чим більше слухаю таких історій, тим більше переконуюсь, що стабільність — це така умовна штука. Вона або тримається на чесності, або просто ілюзія. Іноді краще визнати, що все ламається, ніж робити вигляд, що нічого не відбувається.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-6-15 20:45 , Processed in 0.121270 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку