Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Де можна знайти хорошого репетитора з англійської мови?

[Скопировать ссылку]
Привіт! Маю питання — де можна знайти хорошого репетитора з англійської мови для дітей онлайн? Моя дитина не дуже любить навчання, і хочеться знайти щось таке, що буде цікаве для неї, щоб вона не нудьгувала під час уроків. Можливо, є якісь онлайн-платформи чи репетитори, які можуть зробити процес навчання веселим і захоплюючим?

Первый
Опубликовано Вчера 14:04 | Сообщения автора
Я пробувала кілька онлайн-курсів для моєї доньки, і мушу сказати, що не всі з них підходили. В деяких випадках уроки були занадто формальними, без жодної інтерактивності, що не зацікавило мою дитину. Деякі репетитори просто пропонували дуже суху граматику без будь-яких ігор чи додаткових вправ, що могло б стимулювати інтерес. Але також я знайшла кілька курсів з відео і онлайн-іграм, які зацікавили дитину більше, але все одно відчувається, що уроки дуже схожі на шкільні заняття.
Второй
Опубликовано Вчера 14:05 | Сообщения автора
Ми з сином пробували кілька варіантів навчання онлайн, але не всі вони мали підхід для маленьких дітей. Я шукала щось, що дозволить йому не лише слухати, але й активно працювати з матеріалом. Наприклад, на одній платформі був великий акцент на виконанні тестів, але дитина не отримувала від цього задоволення. Краще було б, якщо б уроки були більш ігровими, з можливістю проявити креативність, а не просто сидіти перед екраном і відповідати на питання.
Третий
Опубликовано Вчера 14:05 | Сообщения автора
добавил Larissa в 2025-7-15 14:05
Ми з сином пробували кілька варіантів навчання онлайн, ...

Ми з донькою знайшли платформу, яка ідеально підходить для дітей. Це "Мапсі" — англійська мова для дітей онлайн https://mapcy.me/ яка проводиться через інтерфейс, де дитина може взаємодіяти з матеріалом. Уроки включають ігри, відео, комікси, малювання, що робить навчання справді захоплюючим. Важливим є те, що кожен урок адаптований під рівень і інтереси дитини, а самі заняття проводяться індивідуально.
Викладач приділяє весь час та увагу саме твоїй дитині. Відразу помітно, що навчання тут дуже цікаве і не схоже на стандартні уроки. Моя донька тепер з нетерпінням чекає кожного заняття і навіть почала активно використовувати англійську в побуті. Це не тільки вивчення граматики, а й розвиток практичних навичок мовлення. Я дуже рекомендую цю платформу, бо вона робить вивчення англійської природним і веселим.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-7-16 13:11 , Processed in 0.040141 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку